Noiminatie ritueelbegeleider van het jaar 2017, rtbegeleiding, Uitvaartleiding, Uitvaartspreker, Afscheidsdienst, Ritueelbegeleiding, Rituelen, Ritueel, In memoriam, Levensverhaal, Uitvaartteksten, Begrafenis, Crematie, Dood, Overlijden, Afscheid, Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding Tilburg
Nominatierapport

Zeer vereerd en trots ben ik dat mijn collega-ritueelbegeleiders mij hebben genomineerd voor de titel Ritueelbegeleider van het Jaar 2017. Dit is een verkiezing van de Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders. Dit jaar is voor het thema Zichtbaarheid gekozen. Centraal staat de volgende vraag:

Hoe zichtbaar ben jij als ritueelbegeleider en hoe zet jij het vak op de kaart?

De titel is gegaan naar mijn collega Katrien Smeyers vanwege de wijze waarop zij het vak van ritueelbegeleider in meer sectoren dan alleen de uitvaart in Vlaanderen op de kaart zet.

Noiminatie ritueelbegeleider van het jaar 2017, rtbegeleiding, Uitvaartleiding, Uitvaartspreker, Afscheidsdienst, Ritueelbegeleiding, Rituelen, Ritueel, In memoriam, Levensverhaal, Uitvaartteksten, Begrafenis, Crematie, Dood, Overlijden, Afscheid, Katrien Smeyers, Tussen hemel en aarde
Katrien Smeyers – Tussen hemel en aarde

Katrien is verfrissend, creatief en vernieuwend, zo luidt het verkiezingsrapport. Ze zet moderne multimedia nadrukkelijk in bij haar werk en is bovendien zeer actief op de sociale media. De uitroeping vond plaats tijdens de jaarvergadering van de LBvR in het Utrechtse Leusden op zaterdag 18 maart jl.

Bekijk hier mijn presentatie die ik speciaal voor deze verkiezingen maakte.

© 18 maart 2017 | Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding | 06-11.16.16.31

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.