Trots om mijn vak uit te dragen, Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding, VTU vakdag, LBVR, persoonlijke afscheidsdienst, Tilburg, uitvaart

In 2016 begon ik aan iets dat voelde als mijn passie; bezig zijn met vieringen en rituelen, met mensen bovenal. Zingeving van de bovenste plank is alles uit de kast halen om families bij te staan om samen te komen tot het mooiste afscheid dat zij zich wensen.

Nu, ruim tweeënhalf jaar verder, vullen mijn weken zich steeds meer met ritueelbegeleiding bij afscheid en andere bijzondere levensmomenten. Dankbaar om hierop terug te kijken en trots om mijn vak uit te dragen, apentrots..

Vorige week mocht ik namelijk namens de Landelijke Beroepsvereniging van Ritueelbegeleiders een presentatie geven over mijn prachtige vak tijdens de VTU Vakdag. Vanaf maandag 1 oktober ben ik bovendien toegetreden tot het bestuur van de LBvR. Wat een mooi begin van de week. Ik ga me met name richten op de communicatie en berichtgeving naar binnen en naar buiten. Ook een passie, trouwens: een dag niet geschreven is een dag niet geleefd.   Zeer veel zn in.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over mijn persoonlijke begeleiding contact met mij op.

(Foto: Rob de Joode | Kiekfoto)

© 2 oktober 2018 | Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding | +31 6 11 16 16 31

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.