hulp, in memoriam, teksten, uitvaart, teksten begrafenis, teksten crematie, voorbeeld teksten uitvaart,  levensverhaal, verhaal, Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding Tilburg

Naast het vormgeven van uitvaartdiensten, kun je me ook vragen voor teksten op maat.

Het ‘in memoriam’ (levensverhaal)

Overige teksten

Kosten overige hulp

Het ‘in memoriam’ (levensverhaal)

Niets is zo lastig als een goed ‘in memoriam’ op papier te krijgen, zeker in de korte tijd die je hebt om het voor elkaar te krijgen. Terwijl het toch heel belangrijk is dat het precies verwoordt wat past bij de overledene en wat past in jouw taal.

Ik kan je helpen bij het schrijven van een levensverhaal dat gebruikt kan worden bij een uitvaartdienst en dat achteraf een mooie herinnering vormt. Een ‘in memoriam’ heeft een lengte van 1.000 woorden.

Indien we samen de uitvaartdienst voorbereiden, dan is hierbij het ‘in memoriam’ inbegrepen, als je dat wenst. Wil je het levensverhaal los bestellen, dan kan dit ook. Ik kom dan bij je langs en je kunt dan alles vertellen wat je weet en kwijt wilt. Ik maak er dan een mooi, respectvol verhaal van dat kan worden voorgelezen tijdens de uitvaartdienst.

Overige teksten

In aanvulling op de teksten rond de uitvaartdienst heb je misschien behoefte aan andere teksten, bijvoorbeeld: een tekst voor het nagedachtenisprentje, advertentieteksten, uitnodigingen of overige teksten. We kunnen hierover samen overleggen.

Alle teksten die worden geschreven, ontvang je vooraf als concept en je hebt altijd de gelegenheid om hierop te reageren binnen een besproken termijn. Ik vind het belangrijk dat het jouw taal is die ik gebruik en dat jij akkoord bent. Na afloop van de uitvaartdienst ontvang je alle teksten van mij in een herinneringsmap.

Kosten overige hulp

Wil je meer weten over de kosten, kijk dan hier.