Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding, samen rond het afscheid

Hoe ziet een afscheidsdienst eruit?

Samen rond het afscheid is een belangrijk moment. De afscheidsdienst die wij gaan vormgeven, zal licht en positief van karakter zijn, met een bezinnende basis en zal respect uitstralen voor de overledene. Ik heb een open religieuze achtergrond en geef ruimte aan alle mogelijke soorten invullingen van religie, zingeving en spiritualiteit.

Licht en warm met een lach en een traan

Rituelen, verhalen, overwegingen, gedichten, gebeden en overige teksten zijn op maat gemaakt. Ik leef mij in in de overledene en stem mij af op jouw wensen en op die van overige nabestaanden.

Alles wat past bij de overledene en bij jou en jullie is mogelijk. Afscheid nemen is een bewust proces dat we samen gaan vormgeven en beleven.

Meer informatie

Alle teksten die worden geschreven, ontvang je vooraf als concept en je hebt altijd de gelegenheid om hierop te reageren binnen een besproken termijn. Ik vind het belangrijk dat het jouw taal is die ik gebruik en dat jij akkoord bent met het draaiboek en de teksten van de afscheidsdienst. Na afloop van de uitvaart ontvang je het gehele draaiboek inclusief alle teksten van mij in een herinneringsmap.