Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding, Afscheid met een verhaal

Welkom in mijn gastenboek

Wil jij ook een graag een recensie schrijven in mijn gastenboek? Dat zou heel fijn zijn.
Stuur dan een e-mail naar: info@simonesnakenborg.nl.

Je kunt me ook volgen op of reageren via mijn pagina op Facebook

Volg mij
op Facebook

Emile Voets

21 september 2023, 10:05

Ik wil namens de hele familie onze dank uitspreken, voor de uitmuntende begeleiding voor, tijdens en na de crematie van Heinz Ephraim. Hel was een heel mooie prestatie die jij voor ons hebt geleverd. Jij was voor ons een rots in de branding. Behulpzaam tijdens het hele proces en alles was in de puntjes geregeld.
Nogmaals bedankt, Simone voor wat jij voor ons hebt betekend.
Met vriendelijke groet, Emile

 

Maarten van Gennip

1 september 2023: 17:58

Simone, het zijn juist de kleine details die jou zo goed maken in je rol als ritueelbegeleider. Je had het prachtige idee om een ezel naast de kist te plaatsen en je assisteerde ons bij het kiezen van de juiste teksten en muziek. Je nam de tijd om het draaiboek door te nemen, gaf nuttige feedback en zorgde ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld was. Je had respect voor iedereen en liet iedereen in hun waarde. Maar wat misschien nog wel het belangrijkste was: je aandacht was 100% oprecht. Je wilde er echt voor zorgen dat dit één van de mooiste momenten voor ons zou worden.  Ik weet nu al dat ik in de toekomst weer een beroep op jou en Charlotte van Dela ga doen.
 

Gerard Tielemans

30 juli 2023, 18:27

Beste Simone,
Wat heb je ons goed geholpen om er een prachtig afscheid van Jose van te maken.
Je hebt ons geïnterviewd over ons leven met Jose, als partner, moeder, schoonmoeder en oma. Het is met jouw inbreng een mooi feest geworden. Zo hebben wij dat als gezin, maar ook onze familie, vrienden en kennissen ervaren.
Zo wilde Jose dat ook, niet zwaar maar feestelijk. Afscheid nemen doet zeer, maar we hebben ook genoten en houden een heel fijn gevoel over aan deze wijze waarop jij dat ingekleurd hebt.
Bedankt Simone.

 

Ans en Toine van Rooij

1 mei 2023, 13:45

Beste Charlotte en Simone.
Bij dezen wil ik namens de hele familie mijn dank en waardering uitspreken voor de wijze waarop jullie de plechtigheid bij de crematie van Marian van Rooij gestalte hebben gegeven.
Mede dank zij jullie goede zorgen en de mooie woorden van Simone is dit voor ons een onuitwisbare herinnering geworden.
 
Met vriendelijke groeten, 
Ans en Toine van Rooij
 

Rianne van den Dries

26 december 2022, 13:24

Lieve Simone, 
Bij dezen wil ik je nogmaals bedanken voor de fantastische begeleiding bij het organiseren van een waardig afscheid van mijn vader. Je was onze rots in de branding in deze moeilijke periode. Je dacht aan dingen waar wij niet aan dachten en was altijd bereikbaar als we een vraag hadden. Je hebt echt een roeping door dit beroep te doen.  De naam Simone Snakenborg zal bij ons altijd warme gevoelens oproepen. 💗
 
Lieve groeten van Rietje, Rianne en Wil van den Dries
 

Martin Kools

14 juli 2022, 16:30

Lees hier de hele recensie

Beste Simone,
16 juni 2022 jl. was jij de ritueel begeleidster (vanuit Dela) voor de crematiedienst van mijn vader. Ook de dagen daaraan vooraf was je bij ons aanwezig en hebben wij met regelmaat contact gehad.

Simone, dit deed je voor ons:

  • Je nam alle tijd;
  • Je straalde rust uit;
  • Je was begrip en respectvol;
  • Je dacht mee over persoonlijkheid van mijn vader;
  • Je luisterde goed.

Simone, dit deed je tijdens de dienst:

  • Je straalde rust uit;
  • Je sprak duidelijk;
  • Je vertelde mooie anekdotes;
  • Je was professioneel.

Je hebt deze dag bijzonder en mooi gemaakt voor mijn vader, en daarbij leuke ideeën ingebracht. Wij voelde ons hierdoor erg op ons gemak bij je. En het totaalplaatje was in een woord “Chapeau” voor jou Simone!

Met óók een warme groet,

Martin, Conny, Stefan, Emely en Annie.

Liesbeth van Vugt

25 juni 2022, 14:16

Beste Simone, 
Hartelijk dank voor je hulp en luisterend oor na het overlijden van onze (schoon-) moeder en oma Sjan van Vugt-Nollen.
Familie van Vugt, Dongen
 

Frank Buck

1 juni 2022, 12:30

Beste Simone, 
Mede namens mijn vader, broer, zus en verdere familie wil ik je hartelijk bedanken voor je begeleiding rondom en tijdens het afscheid van mijn broer Eric. Je zeer persoonlijke, warme en innemende optreden zijn ons tot steun geweest.
We wensen je alle goeds voor nu en voor de toekomst.
Met hartelijke groet.
 

Marion van Groenedaal

24 april 2022, 08:04

Simone,
Namens ons allemaal nogmaals bedankt voor de liefdevolle, zorgzame begeleiding tijdens de dagen naar de uitvaart toe en je mooie, warme woorden tijdens het afscheid van onze echtgenote, (schoon)moeder en oma!
We waarderen alle hulp die je ons geboden hebt enorm.
Grote dank voor alle steun, je bent een vrouw met een warm ❤
 

Patricia Smit

18 maart 2022, 10:50

Goedemorgen Simone,
Namens ons allemaal dankjewel voor de afgelopen dagen voor de zorg.
Groetjes Patricia en de rest van de familie.

Jaap Bal

16 maart 2022, 17:09

Hallo Simone,
Ik heb zojuist het stickje met de uitvaartdienst van Toos met enige vertraging mogen ontvangen. En steeds meer wordt het mij duidelijk hoe goed jij de ceremonie begeleid hebt.
Heel veel dank daarvoor.
Warme groet, Jaap

Ron van den Heijkant

22 december 2021, 18:56

Lieve Simone,
Mijn moeder en ik wilde je heel erg bedanken voor het mooie afscheid dat je mijn moeder en mij en mijn zus hebt gegeven na het overlijden van mijn vader. Het was een heel warm en mooi afscheid, dat jij met veel warmte en respect hebt voorgedragen voor ons en voor degene die aanwezig waren op de uitvaart. De foto’s en muziek waren door jou samengesteld in een hele mooie presentatie. 
Jij bent een warme en medelevende begeleidster en dat maakte ons verlies iets draaglijker.
Met warme groet.
Ria, Ron en Patricia van den Heijkant

Surani Backx

27 oktober 2021, 13:06

Lieve Simone,
Ik wil je namens mijn vader en mij enorm bedanken voor de fijne begeleiding na het overlijden van mijn moeder.
Het heeft ons heel veel zorgen uit handen genomen. Je hebt er een heel mooi en persoonlijk afscheid van gemaakt met enorm veel respect. Ook tijdens de uitvaart was alles zo goed geregeld en begeleid. Dit heeft ons enorm veel rust gegeven.
Ga zo vooral door want  je doet enorm mooi werk.
Een warme groet,
Surani

Anne-Marie van der Gouw

14 september 2021, 13:13

Mijn moeder, broer en ik hebben, in aanloop naar en tijdens het afscheid van vader, Simone leren kennen als een heel warme, gestructureerde ritueelbegeleider. Simone toont aan heel goed te kunnen luisteren en verwoordt, zonder sentimenteel te zijn, een levensverhaal alsof ze de overledene persoonlijk gekend heeft. Een fijne persoonlijkheid die voor ons nabestaanden vrijwel 24/7 bereikbaar was. De door haar gemaakte diashow in drie delen met pa’s lievelingsmuziek eronder was prachtig!
Omdat onze ouders een oecumenisch huwelijk hadden, was het een heel groot voordeel dat ze zowel de katholieke als de protestante inbreng kon verzorgen. Daarbij had ze goed contact met de dominee. Het was, vooral ook dankzij haar betrokkenheid, dat we met veel liefde kunnen terugkijken op een prachtig, persoonlijk vaarwel.
Neeltje, Ad en Anne-Marie van der Gouw

 

Karin Vermeer

7 september 2021, 16:27

Dag Simone,
Ik wil je nogmaals bedanken en complimenten maken voor het verhaal rondom de foto’s van tante Nelly.
Ik hoorde na afloop alleen maar positieve geluiden.
Dankjewel.
 
 

Henk Rozen

7 juni 2021, 20:04

Dat je van een sombere crematieplechtigheid een zo mooie mis kan maken is ongekend. Het zag er prachtig uit met video en gesproken teksten. Heel respectvol en ook met een vrolijk tintje door de herinneringen. Ik weet zeker dat mijn lieve vrouw dit ook op prijs kon stellen. De naaste familie zeker wel. Simone bedankt.
 

Henk van de Vijfeijke

26 november 2020, 13:09

Beste Simone,
Dankjewel voor de uitgebreide begeleiding bij de uitvaart. Met name jouw inzet om een schitterende fotopresentatie te maken en je bereidheid om nagenoeg 24 uur  per dag bereikbaar te zijn, waardeer ik zeer.
 
 

Hans en Sharon de Laat

31 augustus 2020, 17:56

Lieve Simone,
Ik heb altijd een zorg gehad voor het moment dat mijn moeder zou komen te overlijden. Als enig kind en zonder verdere familie, dacht ik altijd dat een dienst voor haar nooit mooi zou kunnen worden met zo’n kleine groep.
Maar jij hebt ervoor gezorgd dat wij van onze moeder, schoonmoeder en oma op prachtige wijze afscheid hebben kunnen nemen. Wij voelden en zagen jouw betrokkenheid en jouw lieve persoonlijkheid terug in een onvergetelijke dienst.
Dankbaar ook dat Mariëtte van Dela ons met jou in contact heeft gebracht.
Wij zullen je nooit meer vergeten.

 

Maria Molenschot

1 juni 2020, 10:07

Lieve Simone,
Ik/wij willen jou ontzettend bedanken voor de mooie afscheidsceremonie van ons Angela. Het is een heel persoonlijk en liefdevol afscheid geworden en dankzij jou ligt haar as op een prachtige plek in het Gedenkbos De Spinder. Super.

Familie Deijkers

6 mei 2020, 11:24

Dankjewel Simone!
Voor je ondersteuning bij de afscheidsdienst. We hebben achteraf veel complimenten mogen ontvangen over het afscheid. Dat doet ons goed.

 

Familie Van Overbeek

12 april 2020, 13:53

Beste Simone,
Bedankt voor jouw woorden tijdens de dienst van Frans Sluyter. Het was een droevige en heftige week in een moeilijke periode. Maar samen met jou en Serge was het toch een “fijne” week. Wij houden hier zeker dierbare herinneringen aan over.
Wij willen je hartelijk bedanken voor je betrokkenheid en medewerking aan het afscheid.
Ondanks deze periode waarbij er veel veranderingen moesten plaatsvinden hebben we onze Frans toch een waardig afscheid kunnen geven.
Dat heeft hij zeker verdiend!
Nogmaals bedankt en “die hendjes de lucht in!
Theo, Lies en Riek

 

Jeanine Welhous

11 april 2020, 07:55

We zijn als familie heel erg blij en dankbaar dat jij onze moeders ceremonie hebt gedaan. Naast alle coördinerende taken en adviezen die je ons hebt gegeven. Onze dank hiervoor. We kijken met veel waardering op terug. Het was een mooi en waardig afscheid, mede dankzij jouw regie. Er hing een serene sfeer.
Van familie, vrienden en kennissen hebben we ook positieve reacties gekregen. En dat geeft veel troost. Wij wensen je veel succes hiermee, want je hebt hier echt hart en aanleg voor.

 

Familie Reinders

14 maart 2020, 07:48

Simone,
Hartelijk dank voor de  juiste begeleiding van mijn vrouw, onze moeder en oma Corrie Reinders. Reacties die we gehad hebben op de dienst waren: persoonlijk, realistisch, warm en liefdevol. Dank hiervoor en voor de steun.

 

Familie Van de Ven

1 maart 2020, 17:49

Beste Simone, 
Wij willen je hartelijk bedanken voor je vriendelijke en persoonlijke betrokkenheid bij het afscheid van mijn vrouw, moeder, oma Joke van de Ven-Wonders.
Mede door jou heeft ze een prachtig en waardig afscheid gekregen, zoals ze dat verdiende.

De teksten, fotoreportage en hartverwarmende woorden hebben ons enorm geholpen in deze moeilijke periode.

 

Familie Goos

24 januari 2020, 14:44

Lieve Simone,

Wij willen je heel erg bedanken voor je hartverwarmende betrokkenheid voor en tijdens de dienst voor mijn lieve vrouw, moeder en oma Ton Goos-Bruijgoms. Het was een mooi, onvergetelijk afscheid, voor altijd in ons hart!

Jos Goos, kinderen, kleinkinderen

 

Hilda Venrooij

18 januari 2020, 19:32 uur

Simone,

Heel hartelijk bedankt voor de uitstekende, lieve en hartelijke begeleiding voor en tijdens het afscheid van onze moeder, schoonmoeder en oma.
Het was een ontzettend goed en liefdevol afscheid.

Wij gunnen o
ok anderen zo een fantastisch geregeld afscheid van een dierbare.

 

Dick van den Hout

12 november 2019, 20:43 uur

Beste Simone,

Vandaag hebben we op een prachtige manier afscheid kunnen nemen van mijn schoonmoeder.

Wat was het mooi, veel tijd en inbreng voor onze kinderen ingelast, en een geweldige opzet vooraf door jou in elkaar gezet.
Je stelt de juiste vragen in het voortraject, bent heel betrokken en heel prettig in omgang.
Heel erg bedankt daarvoor!

Ik hoop dat je nog vele diensten voor anderen in elkaar mag zetten.

 

Arda en Toos

5 september 2019, 15:25 uur

Beste Simone,
nu de druk bij ons een beetje weg is, willen we je heel hartelijk danken voor alles wat je gedaan hebt. Je was zeer betrokken en straalde dat voor en na de dienst ook uit. Iedereen was vol lof over de manier waarop je het bracht, het kwam over alsof het je eigen familie betrof.
Daarom willen wij je nogmaals dank zeggen.
Arda en Toos

 

Dijmphie de Rooij

13 juli 2019, 21:27 uur

Beste Simone,
 
Ik wilde je namens ons en mijn vader bedanken voor de mooie en fijne afscheidsdienst van onze moeder.
Het was een hele mooie dienst.
 

 

Walther van Asten

23 mei 2019, 11:38 uur

Beste Simone,

Mede namens Marga en Irene willen wij jou nog bedanken voor de mooie afscheidsdienst van gisteren.

Wij kijken er met een goed gevoel op terug!

 

Marga Prudon

 7 april 2019, 10:24 uur

Beste Simone,

Mede door jouw bijdrage is het afscheid van ons pap een mooi en persoonlijk afscheid geworden. We zijn ook erg blij met de map zodat we de tekst nog eens na kunnen lezen en ook bedankt voor de link naar de foto’s en de muziek die mijn vader zo mooi vond.

Wij willen je daar heel graag voor bedanken.

 

Anton Opperman

18 januari 2019, 11:01 uur

Dag Simone,

We willen je nogmaals danken voor de wijze waarop je de uitvaart van onze moeder begeleid hebt. Respectvol en invoelend, met een invulling die paste bij hetgeen wij aangegeven hebben, ook mooie eigen toevoegingen en professioneel tot in de details verzorgd. Voor ons een bijzondere uitvaart, die we onze moeder hebben kunnen geven.

 

Peter Visser

28 december 2018, 15:09 uur

Simone,

nogmaals hartelijk dank namens de gehele familie voor de manier hoe je de dienst voor ons Pa hebt georganiseerd, geregisseerd en hebt ingevuld. We hadden deze ons niet beter kunnen voorstellen dan zó! ❤

 

Sanne van Vliet

18 oktober 2018, 23:32 uur

Lieve Simone,

Ongelofelijk veel dank voor je liefdevolle begeleiding tijdens de uitvaart van papa.
Je was een fijne, afgestemde aanwezigheid in het geheel en in een heel waardevol moment in ons leven.
Heel mooi ook hoe je elk kleinkind erkenning gaf; aandacht, als ze iets voor opa hadden gedaan. Want dat zijn hele spannende momenten voor de kinderen.
 
Wonderbaarlijk! was het …
Nogmaals dank!
 

 

Saskia en Joost

20 augustus 2018, 15:31 uur

Simone heeft voor ons een fantastische energetische bruiloft verzorgd. Met zeer veel liefde, gevoel en passie weet zij rituelen te begeleiden. Wij zijn Simone heel dankbaar voor een fantastische dag met hartverwarmende teksten en zegeningen. Je hebt een bijzonder plekje in ons hart, Simone.

Dikke knuffel van Saskia en Joost.

 

Henk van Oosterbosch

18 augustus 2018, 13:30 uur

Hierbij willen wij Simone nogmaals hartelijk bedanken,
voor de bijzondere manier waarop zij ons afscheid van Els mede heeft begeleid.
Het afscheid van onze zus, schoonzus en tante werd door iedereen zeer bijzonder gevonden. De manier waarop zij van een heel klein onderwerp waar we het over hadden iets geweldigs heeft gemaakt. Dat heeft ons zeer geraakt.
We hadden het afscheid niet beter kunnen verwoorden dan wat Simone heeft gedaan.
Prima, prima!!

Henk en Jeanne van Oosterbosch en familie

 

Mercedes Monden

15 juni 2018, 10:54 uur

Het was een groot genoegen voor ons om met Simone te werken, in een heel moeilijke tijd in ons leven. Simone is erg respectvol en begrijpt wat de verlangens van haar klanten zijn. Ze werkt heel hard om ervoor te zorgen dat al onze wensen perfect bij elkaar komen zodat het afscheid één geheel wordt.

Ze heeft ons echt met alles geholpen. Waar ik het meest van houd, is dat ze echt gepassioneerd is over haar werk. Ze was niet alleen geïnteresseerd in het steunen van ons, maar ze was oprecht geïnteresseerd in het type persoon dat mijn moeder was.

En dat alles kwam mooi bij elkaar tijdens de begrafenis. We hadden een prachtige dag.

 

Rien Janssen

 10 juni 2018, 10:01 uur

Beste Simone,

Bernadette en ik danken je hartelijk voor de ondersteuning bij de uitvaart van mijn moeder.

Niet alleen bij de ceremonie op zich, maar ook met het voorbereiden ervan was jouw hulp van grote waarde.

De manier waarop jij onze ongestructureerde ideeën wist om te zetten naar een harmonieus geheel maakte mijn moeders afscheid er tot één waarop zij zelf vanaf haar wolk ook vast met grote tevredenheid zal hebben toegezien.

Rien en Bernadette Janssen

 

Hans van Dorst

3 maart 2018, 09:55 uur

Beste Simone,

Hartelijk dank voor de fijne wijze waarop je met mij en mijn familie aan de afscheidsdienst bij het overlijden van mijn vader hebt gewerkt. Je hield een mooie balans tussen het aanreiken van ideeën en het verwerken van onze input in het scenario. Het is een hele uitgebalanceerde afscheidsdienst geworden in woord, beeld en muziek waar we in warme herinnering op terugkijken.

Met hartelijke groet,

Hans van Dorst

 

Yvonne Schreuder

10 juli 2017, 12:13 uur

Beste Simone,

Bedankt voor jouw bijzondere en warme woorden tijdens de dienst in het crematorium van Tilburg. Het was een droevige en heftige week, maar samen met jou en Robin de Bruin, was het toch een warme en fijne week. Mijn familie en ik hebben er dierbare herinneringen aan overgehouden.

 

Marianne van den Hoek

23 mei 2017, 09:11 uur

Door haar warme belangstelling voor de medemens krijgt de professionaliteit van Simone op het gebied van ritueelbegeleiding een bijzondere extra dimensie. Dat is een groot pluspunt bij de voorbereiding en uitvoering van het afscheid van een geliefde.

 

Caroline Tuerlings

18 juli 2016, 10:15 uur

Simone,

Heel hartelijk dank voor het begeleiden van de uitvaart van mijn vader. Wanneer je je bevindt in de rollercoaster van emoties wanneer een zo dierbare is overleden, is het fijn om iemand naast je te hebben die zowel de emoties in goede banen leidt als ook de zakelijke kant niet uit het oog verliest. Respectvol en warm, alsof je al jaren lid bent van ons gezin. En ondanks het feit dat we niet kerkelijk zijn, is het afscheid van mijn vader heel symbolisch geweest. Met een traan maar zeker ook met een lach, zoals mijn vader was.

 

Ingrid van Beuzekom

11 juli 2016, 15:11 uur

Ik ken Simone sinds vele jaren. Heb haar leren kennen bij Maranatha als medekoorlid, voorganger in woord en bij de tafel. Simone kan op treffende wijze verwoorden waar het in essentie om draait, zonder daarbij te vervallen in clichés. Verder heb ik met haar bijzonder fijne wandelingen gemaakt waarin we samen spraken over de diepgang van ons leven. We deelden onze gemeenschappelijke liefde voor de natuur en wat vooral bomen ons kunnen geven.

 

Marieke van Baest

11 juli 2016, 13:17 uur

Een tijd geleden vroeg Simone mij iets over haar te schrijven in haar gastenboek. Ik was niet meteen overtuigd dat ik aan haar verzoek kon voldoen. Weliswaar heb ik haar jarenlang meegemaakt als bevlogen voorganger in Studentenkerk Maranatha en Ekklesia Tilburg – maar dat is toch van een andere orde dan ritueelbegeleiden.

Daarom heb ik haar het idee voorgelegd mij tot ervaringsdeskundige te maken door met mij een persoonlijk ritueel te ontwikkelen om een grote overgang in mijn leven te markeren.

Uit ervaring weet ik hoezeer de ‘binnenwereld’ soms hulp nodig heeft van de ‘buitenwereld’ om in balans te komen.

Er is veel creativiteit en inlevingsvermogen nodig bij het zoeken naar een ritueel dat past bij persoon en situatie. Simone heeft die vaardigheden in overvloed!

We hebben meerdere keren uitgebreid met elkaar gesproken.

Simone heeft met grote fijngevoeligheid de kern van onze gesprekken gevonden een vervolgens een concept-ritueel uitgewerkt dat mij bijzonder aansprak. Haar taalvaardigheid heeft daarbij ook goede diensten bewezen.

Bij het uitvoeren van het ritueel was zij met warmte en respect aanwezig. Ik heb het ritueel als een doorbraak gevoeld en zie er met genoegen op terug.

Kortom, ik beveel Simone van harte aan voor het begeleiden van rituelen, bij afscheid èn levensmomenten. Ik hoop dat veel mensen de weg naar Simone vinden!

Marieke van Baest – dominee

 

Robin de Bruin

1 juli 2016, 08:29 uur

Simone is in staat de familie bij te staan in een moeilijke periode van hun leven. Ze heeft empathie, leeft mee en weet uit eigen ervaring hoe belangrijk het is om een mooie dienst neer te zetten naar de wensen van de klant.

(Robin de Bruin, uitvaartverzorger Van Gorp Uitvaartzorg)

 

Frans van den Brand

17 mei 2016, 19:21 uur

We hebben Simone leren kennen als een uiterst bekwame uitvaartbegeleidster. De uitvaart die zij begeleidde muntte uit in sfeer, piëteit en betrokkenheid van haar kant. Op een uitermate goed voorbereide wijze wist zij de plechtigheid te leiden. Haar toegenegen houding naar zowel de overledenen als de familie droeg in hoge mate bij tot een sfeervolle viering. Duidelijk aanwezig, doch in gepaste bescheidenheid, wist zij de verschillende momenten tijdens de viering met elkaar te verbinden en de sprekers uit te nodigen. De overledene en de familie werden in hoge mate betrokken bij het afscheid door haar blijk van betrokkenheid met behoud van enige afstand. Het dringt op zo’n moment door dat het gaat om een eenmalig gebeuren; een afscheid van een dierbare. Het is daarbij uitermate belangrijk dat dit op een waardige wijze vorm krijgt. Simone staat daar persoonlijk garant voor. In onze beleving is Simone de aangewezen persoon om op dit belangrijk moment in het familieleven voor te gaan. Haar optreden had voor ons alle trekken van professionaliteit. Wij vinden het dan ook geweldig dat Simone hiermee daadwerkelijk aan de slag gaat. Wij wensen haar heel veel succes in haar werk.

John de Bruijn

Frans van den Brand

 

Natascha Leeuwenkuijl

13 mei 2016, 22:51 uur

Simone is … aandachtig, met een luisterend oor en een rake vraag, eigen, en met een talent voor het juiste woord op het goede moment.

 

Jeffrey Korthout

11 mei 2016, 09:46 uur

Simone ken ik al vanaf 2004 uit Maranatha. Op heel bijzondere en inspirerende wijze weet Simone moeilijke, religieuze en diepgaande zaken te verwoorden en uit te beelden in haar gebeden, teksten en rituelen. Ik mag daarom graag naar Simone luisteren en met haar samenwerken. Daarnaast heeft ze een fijne en warme persoonlijkheid en staat oprecht voor mensen klaar.

Een citaat van haar is me altijd bij gebleven, waarschijnlijk door de jaren in mijn hoofd wat veranderd:

“Een vogel die vliegt
beseft niet dat zij vliegt
Zij spreidt slechts haar vleugels uit
En vertrouwt erop dat zij niet valt”

 

John Jacobs

10 mei 2016, 13:32 uur

Citaat van Sören Kieregaard: “Ik ontdekte dat ik minder en minder te zeggen had, tot ik uiteindelijk stil werd en begon te luisteren. En in die stilte hoorde ik de stem van God.”

Simone Snakenborg weet als geen ander de stilte toe te laten en van hart tot hart te luisteren naar de mens die haar hulp nodig heeft. Zij maakt daadwerkelijk waar dat godsdienst begint met mensendienst! Van harte aan te bevelen …

 

Frans van Dijk

10 mei 2016, 12:27 uur

Hoi Simone,

Wij kennen elkaar al zo’n jaar of 18/19, misschien wel langer.

Dat was nog in de Anthus-tijd in Maranatha. Ik heb van het begin af al een heel goede band met jou. Taalkundig onderlegd, belezen, erudiet, gevoel voor humor. Ook jouw oprecht gevoel voor je medemens spreekt me aan. Hoe jij bijvoorbeeld met Servaas omgaat, dat ben jij ten voeten uit. Met die talenten zal je zeker een mooie invulling kunnen gaan geven aan jouw functie van ritueelbegeleider.

Ik hoop nog lang tot jouw vriendenkring te mogen behoren.

 

Heleen Paymans-Drieszen

10 mei 2016, 10:22 uur

Lieve Simone, uit onze gemeenschappelijke koortijd ken ik jou als een lieve, vriendelijke en eigenwijze meid. Daar zijn in de laatste jaren steeds meer nieuwe ontdekkingen bij gekomen. Zo ben jij een enthousiaste moeder en een fantastische fotograaf met veel kijk op details.

Wat mij echter het meest aanspreekt als jij voorgaat in de dienst van de Tafel bij Ekklesia Tilburg is jouw bijzondere en diepgaande wijze hoe jij steeds op een eigen manier het tafelgebed weet in te leiden. Het is iedere keer verrassend en inspirerend voor mij. Ik hoop dat wij dat beiden nog lang zo kunnen beleven.

a