WeredLichtesdag

De tweede Tilburgse viering in het kader van WereldLichtjesdag was warm en liefdevol. Ritueelbegeleider Rob van Tilburg en Crematiorium Tilburg verzorgden een viering waarin aandacht was voor overleden kinderen met en zonder naam, Verhalen van lotgenoten wisselden af met muziek, gedichten en rituelen. Voor de ongeveer 80 aanwezigen was het een waardevol en troostrijk samenzijn.

WereldLichtjesdag is een initiatief ontstaan in Apeldoorn. Om 19.00 uur lokale tijd worden overal ter wereld lichtjes aangestoken ter herinnering aan overleden kinderen. Op 90 plaatsen in Nederland heeft een viering voor plaatsgevonden.

lichtjes

(Zondag 13 december 2015 | Simone Snakenborg)

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.