Uiterst indrukwekkend afscheidsritueel Satudarah

Wat kunnen we leren van elkaar als het gaat om afscheidsrituelen? Veel. Heel veel. Dinsdagmiddag 22 november werd een vooraanstaand lid van de motorclub Satudarah binnengedragen naar zijn laatste rustplaats in het Crematorium Tilburg. Als toeschouwer was ik erbij. Ik wilde ervaren wat het openingsritueel, waar deze club zo om bekend staat, doet met de mensen om me heen. En wat doet het met mij?

Lees de hele blog op: Nieuwwij.nl

22 november 2016 | Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding voor Nieuwwij.nl

 

Volg en vind leuk
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
Follow by Email

4 thoughts on “Uiterst indrukwekkend afscheidsritueel Satudarah”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.