OD, Wegwijs in de Nederlandse uitvaartcultuur, Uitvaartbegeleiding, Uitvaartleiding, Uitvaartspreker, Afscheidsdienst, Ritueelbegeleiding, Rituelen, Ritueel, In memoriam, Levensverhaal, Uitvaartteksten, Uitvaartspeech, uitvaarttoespraak, Begrafenis, Crematie, Dood, Overlijden, Afscheid, Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding Tilburg

© Uitgeverij Parthenon

Voor Nieuwwij.nl las ik het boek ‘Dood, Wegwijs in de Nederlandste  Uitvaartcultuur’. Een opmerkelijk overzichtswerk van de “Gezusters Dood”, de tanthalogen Claudia Venhorst en Brenda Matthijssen. Wordt donderdag 26 januari gepresenteerd. Lees meer op:

De dood in Nederland: van kerk naar keuze

24 januari 2017 | Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding en Nieuwwij.nl

Volg en vind leuk
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
Follow by Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.