afscheid uitvaarten Tilburg Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding

Op Aswoensdag, 1 maart 2017, zijn de veertig vastendagen begonnen. Een Rooms-katholiek gebruik om te matigen in eten, drinken en genotsmiddelen als voorbereiding op het Paasfeest. De laatste jaren zien we een opmars van dit ritueel. Niet zozeer onder katholieken, maar onder bewust gelovige, meestal jongere, christenen. Vasten als bewuste adempauze in een tijd van 24/7 online zijn tussen fast moving consumer goods.

Lees hier mijn nieuwe blog op Nieuwwij.nl

4 maart 2017 | Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding en Nieuwwij.nl

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.