Verkiezingsrituel, Landen, NU, Uitvaartbegeleiding, Uitvaartleiding, Uitvaartspreker, Afscheidsdienst, Ritueelbegeleiding, Rituelen, Ritueel, In memoriam, Levensverhaal, Uitvaartteksten, Begrafenis, Crematie, Dood, Overlijden, Afscheid, Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding Tilburg

Woensdag 15 maart staan we weer voor de keuze. Gaan we wel of gaan we niet naar de stembus? En als we gaan: voor wie gaan we dan?

Omdat ruim de helft van ons één dag vóór de verkiezingen nog steeds zweeft, nog twijfelt tussen partijen en een vijfde zelfs geen flauw idee heeft, is de kans dat we massaal thuis blijven zeer groot, gevaarlijk groot. Speciaal voor Nieuwwij.nl bedacht ik een ritueel voor zwevende kiezers. Zodat zij op 15 maart met beide voeten op de grond staan en met ferme pas richting stembus gaan.
Vasten your seat belts!

Kijk op: Verkiezingsritueel: landen, NU!

13 maart 2017 | Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding en Nieuwwij.nl

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.