Handwerken Simone Snakenborg Ritueelbegeleidiing Afscheidsdienst Uitvaart Tilburg

Handwerken was haar lust en haar leven en ze was niets liever dan in haar atelier bezig met stof, draad en garen. Zo heeft ze heeft enige meters gebreid aan sokken, dassen, mutsen en truien. Voor de kinderen maakte ze vroeger veel kleding en zovele jaren later leverden de schoonzoons maar wat graag hun kapotte of te grote broeken in. Heel handig! De kleindochters hebben van oma menig breilesje gehad.

Leven is handwerk, is een handgemaakt kunstwerk op maat. Zij heeft haar leven ten volste geleefd en er iets moois van gemaakt. Tot op het laatst heeft ze genoten van een actief leven, samen met haar man. Voor haar was afgelopen maandag toen ze stierf het handwerk van haar leven voltooid. Het was goed zo. En de herinnering aan haar leven, aan het kunstwerk dat ze ervan heeft gemaakt en aan wie ze was, zullen wij altijd met ons meedragen in ons hart.

– met Robin de Bruin van Monuta Bloemendaal.

30 juni 2017 | Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding | +31 6 11 16 16 31

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.