Vier Seizoenen Wandeling, Winterwandeling, 20 januari 2019, Harriet van der Vleuten Uitvaartbegeleiding, Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding, Anneke Naaijkens-Doek, hans van Zon

In 2019 organiseer ik samen met een aantal professionals uit de uitvaart- en verliesbegeleiding in de winter, lente, zomer en herfst een Vier Seizoenen Wandeling voor mensen die een dierbare verloren hebben.

Vier Seizoenen Wandeling: Winter

De eerste van de vier wandelingen vindt plaats op zondagochtend 20 januari 2019. De wandeling start vanaf Natuurpoort Roovertsche Leij bij Goirle en is ongeveer 7 kilometer. Er is gelegenheid om lotgenoten te ontmoeten en naar behoefte met hen in gesprek te gaan. Het samen wandelen en de natuur beleven maakt het mogelijk om op momenten even in stilte met aandacht bij jezelf te zijn en daarnaast met anderen contact te maken en gesprekken te laten ontstaan. Deelname aan de wandeling is op basis van een vrijwillige bijdrage.

Meer informatie en deelname

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen via vierseizoenenwandeling@gmail.com of 013-592.00.48 (Harriet van der Vleuten).

Voor meer informatie over de overige wandelingen die we hebben gepland in 2019 kijk hier.

De wandelingen worden georganiseerd door: Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding, Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten, Anneke Naaijkens-Doek van Più Mosso Muziektherapie en Hans van Zon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.