MEDEDELING: Lentewandeling 19 april afgelast

Vanwege de overheidsmaatregelen rond het coronavirus zijn we helaas genoodzaakt om de lentewandeling van 19 april af te gelasten. Maar we laten jullie niet in de steek. Rond 19 april zal er bij de Terugblik een lied van Anneke en tekst van Simone staan, ​speciaal voor deze tijd. Pas goed op jezelf en blijf gezond.


voor mensen in rouw

Heb je een dierbare verloren en wil je graag lotgenoten ontmoeten in de buitenlucht, samen in beweging zijn en de natuur beleven? Je bent dan van harte welkom bij de Vier Seizoenen Wandelingen, georganiseerd in de omgeving van Tilburg-Goirle voor mensen in rouw.

We wandelen één keer per seizoen en lopen iedere keer dezelfde route. Zo kunnen we de  wisselingen van de seizoenen in de natuur ervaren. Tijdens de wandeling is er ruimte om naar eigen behoefte in gesprek te gaan met elkaar. We lopen ongeveer 7 kilometer. Halverwege de wandeling drinken we koffie of thee.


Winterwandeling: 26 januari 2020
Lentewandeling: 19 april 2020 – HELAAS AFGELAST
Zomerwandeling: 28 juni 2020
Herfstwandeling: 11 oktober 2020


We vertrekken om 10.00 uur (verzamelen 09:45) bij Natuurpoort Roovertsche Leij, Gorps Baantje, 5051 PX Goirle. Ook bereikbaar met de (Belgische) bus.

Aanmelden

vierseizoenenwandeling@gmail.com of 013-592.00.48 (Harriet van der Vleuten).
Deelname aan de wandeling is op basis van een vrijwillige bijdrage.


Download hier de folder


Terugblik

Kijk hier voor een terugblik op de voorbije wandelingen.

Terugblik op de wandelingen

Organisatie

De Vier Seizoenen Wandelingen zijn een initiatief van het Netwerk Sterven en Rouw Midden-Brabant