Voor mensen in rouw

Heb je een dierbare verloren en wil je graag lotgenoten ontmoeten in de buitenlucht, samen in beweging zijn en de natuur beleven? Je bent dan van harte welkom bij de Vier Seizoenen Wandelingen, georganiseerd in de omgeving van Tilburg-Goirle voor mensen in rouw.

We wandelen één keer per seizoen en lopen iedere keer dezelfde route. Zo kunnen we de wisselingen van de seizoenen in de natuur ervaren. Tijdens de wandeling is er ruimte om naar eigen behoefte in gesprek te gaan met elkaar. We lopen ongeveer 7 kilometer. Halverwege de wandeling drinken we koffie of thee.

Informatie en aanmelden

We vertrekken om 10:00 uur (verzamelen 09:45) bij horecavoorziening Natuurpoort Roovertsche Leij, Gorps Baantje, 5051 PX Goirle. Ook bereikbaar met de (Belgische) bus.

Aanmelden

vierseizoenenwandeling@gmail.com of 013-592.00.48 (Harriet van der Vleuten).
Deelname aan de wandeling is op basis van een vrijwillige bijdrage.

Organisatie

Uitvaarten Tilburg Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding
De Vier Seizoenen Wandelingen zijn een initiatief van: Netwerk Sterven en Rouw Midden Brabant

Agenda

Vier Seizoenen Wandelingen in coronatijd

In coronatijd proberen we gewoon door te wandelen.  Kijk in de kalender hierboven of een wandeling doorgang kan vinden. Als we wandelen, willen we dat natuurlijk gezond en veilig doen. Lees hieronder de maatregelen in geval een wandeling doorgaat. 

  1. We wandelen graag met jou als je je opgeeft per e-mail, 
  2. We wandelen graag met deelnemers die klachtenvrij zijn. We gaan ervan uit iedereen zich aan de RIVM-regels houdt. Dit betekent dat je thuis blijft als je gezondheidsklachten hebt zoals neusverkoudheid, hoesten en/of koorts. Dit geldt ook als er huisgenoten zijn die klachten hebben en/of die positief getest zijn op corona.
  3. We wandelen graag met deelnemers die niet in quarantaine verblijven. Dus ben je verzocht door de GGD om in quarantaine te gaan of of ben je maximaal 10 dagen geleden in een land bent geweest met code oranje of rood, dan willen we je vragen om niet mee te wandelen. 
  4. Een pauze bij de Nieuwe Hoef is mogelijk, buiten of binnen. 
  5. Voor verblijf binnen bij de horecavoorzieningen Natuurpoort de Roovertsche Leij en De Nieuwe Hoef is een coronatoegangsbewijs (QR-code) nodig.