Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding

Op donderdag 29 september vanaf 15:30 uur sta ik namens de Landelijke Beroepsvereniging voor Ritueelbegeleiders op de Uitvaart Vakbeurs in Gorinchem (stand 122) en vandaag hadden we een gezamenlijke voorbereiding op hoe we ons als vereniging willen presenteren aan onze collega’s in de uitvaartbranche.

We hebben grote stappen gezet in de bewustwording van wat het vak ritueelbegeleiding bij afscheid en uitvaart behelst. Wie zijn wij, wat hebben wij te bieden aan nabestaanden en aan collega’s in de uitvaartbranche? Er klonken antwoorden en ideeën die het vak steeds duidelijker op de kaart zullen zetten in Nederland.

Als zelfstandig ritueelbegeleider denk ik veel na over de inhoud van mijn vak en wat ik specifiek kan betekenen voor mensen. Dat doe ik op mijn eigen manier met mijn eigen woorden en beelden. Vandaag heb ik er vele bijgekregen. Bedankt LBvR!

Ritueelbegeleiding transformeert

het proces van afscheid

door bewust op weg te gaan

en samen stil te staan.

© 17 september 2016 | Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding

Volg en vind leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.