HELLUP, doortocht, Exu=odus, Mozes, Ekklesia tilburg, Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding
HELLUP!


Op zondag 2 april ging ik voor bij Ekklesia Tilburg. Samen hebben we het indrukwekkende verhaal van de doortocht door de rietzee (Exodus 14:15-31) gelezen en opnieuw verteld in een verhaal van angst, ongeloof en … vertrouwen.

Dat verhaal kun je hier lezen.

Ritueel

Het verhaal is ondersteund door een klein ritueel. Voor de Tafel had ik een opstelling gemaakt van twee wandelschoenen en een stok bovenop een oude bijbel. Tussen de fragmenten van het verhaal werd steeds een witte roos in één van de wandelschoenen gezet. Een klein teken van hoop en vertrouwen op een barre reis.

© 2 april 2017 | Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding | 06-11.16.16.31

Volg en vind leuk
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
Follow by Email

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.