Vier Seizoenen Wandeling, Lentewandeling, rouw, Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding, Harriet van der Vleuten Uitvaartbegeleiding, Piu Mosso

In 2019 organiseer ik samen met een collega’s uit de uitvaart- en verliesbegeleiding in de winter, lente, zomer en herfst een Vier Seizoenen Wandeling voor mensen die een dierbare hebben verloren.

Impressie Winterwandeling

Op zondag 20 januari vond de Winterwandeling plaats. Het was onze eerste Vier Seizoenen Wandeling. Met 18 deelnemers gingen we op pad. Samen beleefden we de natuur en de frisse kou. Tijdens de wandeling zong Anneke Naaijkens het lied De rivier van Stefanie Struijck en droeg ik een voor de wandeling geschreven gedicht voor. Het was een mooie, indrukwekkende ochtend waar we met dankbaarheid op terugzien.

Vier Seizoenen Wandeling: Lente

Op zondagochtend 14 april 2019 lopen wij de Lentewandeling. De wandeling start vanaf Natuurpoort Roovertsche Leij bij Goirle en is ongeveer 7 kilometer. Er is gelegenheid om lotgenoten te ontmoeten en naar behoefte met hen in gesprek te gaan. Het samen wandelen en de natuur beleven maakt het mogelijk om op momenten even in stilte met aandacht bij jezelf te zijn en daarnaast met anderen contact te maken en gesprekken te laten ontstaan. Deelname aan de wandeling is op basis van een vrijwillige bijdrage.

Meer informatie en deelname

Voor meer informatie of aanmelden kunt u contact opnemen via vierseizoenenwandeling@gmail.com of 013-592.00.48 (Harriet van der Vleuten).

Voor meer informatie over de overige wandelingen die we hebben gepland in 2019 kijk hier.

De wandelingen worden georganiseerd door: Wandelleider Hans van Zon, Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding, Uitvaartbegeleiding Harriet van der Vleuten, Anneke Naaijkens-Doek van Più Mosso Muziektherapie.

Volg en vind leuk
Twitter
Visit Us
Follow Me
LinkedIn
Share
Follow by Email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.