Winterwandeling zondag 26 januari 2020

Op zondag 26 januari gaan we weer wandelen. Deze winterwandeling is de vierde Vier Seizoenen Wandeling voor mensen in rouw die ik organiseer samen met Harriet van der Vleuten en Anneke Naaijkens-Doek van Piu Mosso. We lopen onder leiding van wandelaar en natuurkenner Hans van Zon door Natuurpoort de Roovertsche Leij in Goirle. Deelname is op basis van een vrijwillige bijdrage (om de koffie/thee die we tussendoor drinken te kunnen afrekenen).

Kijk hier voor meer informatie en een terugblik.

Vier Seizoenen Wandelingen

11 januari 2020 | Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding | +31 6 11 16 16 31

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.