Zondag 7 juli: Zomerwandeling

In de reeks Vier Seizoenen Wandelingen

We gaan weer wandelen! Op zondag 7 juli ben je van harte welkom om mee te wandelen op onze zomerwandeling.

Heb je een dierbare verloren en wil je graag lotgenoten ontmoeten in de buitenlucht, samen in beweging zijn en de natuur beleven? Je bent dan van harte welkom bij de Vier Seizoenen Wandelingen, georganiseerd in de omgeving van Tilburg-Goirle voor mensen in rouw.

We wandelen één keer per seizoen en lopen iedere keer dezelfde route. Zo kunnen we de wisselingen van de seizoenen in de natuur ervaren. Tijdens de wandeling is er ruimte om naar eigen behoefte in gesprek te gaan met elkaar. We lopen ongeveer 7 kilometer. Halverwege de wandeling drinken we koffie of thee.

Organisatie

Foto: Jan van den Heuvel

Uitvaarten Tilburg Simone Snakenborg Ritueelbegeleiding
Dit is een initiatief van Netwerk Sterven en Rouw Midden-Brabant

Written by 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.