Mijn werk als ritueelbegeleider combineer ik met begeleiding in groepen in de vorm van workshops. Meer informatie over onderwerpen volgt.

 

December 2017: Lezing/workshop over sterven en rouwen rond de feestdagen

In samenwerking met muziektherapeute Anneke Naaikens van Piu Mosso en de Bibliotheek Midden-Brabant ben ik een lezing aan het voorbereiden over sterven en rouwen rond de feestdagen. Houd deze website in 4de gaten voor meer informatie.

Woensdag 11 mei: voor vereniging De Passage over Ekklesia Tilburg

Ekklesia Tilburg is op 9 maart 2013 opgericht door de voormalige gemeenschap van Studentenkerk Maranatha Tilburg, Op  woensdag 11 mei geef ik een lezing over het ontstaan en de organisatie van deze onafhankelijke geloofsgemeenschappen voor vereniging De Passage  van de Protestantse Kerk Nederland PKN.

Dinsdag 26 januari 2016: Workshop ‘Sta in je kracht’ voor werkzoekenden

Via www.debroekriem.nl geef ik op dinsdag 26 januari een workshop ‘Sta in je kracht’ voor werkzoekenden. DeBroekriem is een netwerk voor mensen die een baan zoeken.

In de verschillende fasen van werkzoekendheid kun je uit balans raken. Uit balans raken betekent dat je je evenwicht dreigt te verliezen of dat je deze daadwerkelijk verliest. En dat is nou net wat je niet kunt hebben als je aan het solliciteren bent en positief en sterk wilt overkomen.

In deze workshop gaan we kijken naar welke in fase van werkzoekendheid jij je bevindt en hoezeer het uit balans zijn of raken speelt voor jou. Verder gaan we oefeningen doen om weer in je kracht te komen. Zodat jij energie kunt geven aan het succesvol vinden van werk en gevonden worden!

In deze workshop worden eenvoudige lichamelijke oefeningen gedaan vanuit de hatta yoga en korte visualisaties en meditaties, gecombineerd met schrijfopdrachten. Neem dus schrijfmateriaal mee en kies deze dag voor gemakkelijke kleding.

In de workshop wordt veel gewerkt met en vanuit de persoonlijke intuïtie. Enkele oefeningen gebeuren twee aan twee. Tijdsindicatie: 2 uur.

Informatie:

Locatie: Amrath Hotel, Heerbaan 4, 4817 NL BREDA
Datum: Dinsdag 26 januari 2016
Tijd: 10.00 – 12.30 uur
Toegang: gratis
Aanmelden: www.debroekriem.nl

Meer informatie: www.debroekriem.nl/event/sta-in-je-kracht/

 

Simone Snakenborg | +31 6 11 16 16 31